בשומות וטעמים טבעיים | עוזי רביד

| עוזי רביד | בשומות וטעמים טבעיים 35 ג'ינג'ר ,ginger , זנגוויל צמח: זנגוויליים). ( Zingiber officinale עשב רב-שנתי חסר זרעים ובעל פרחים צהובים. תת-היבשת ההודית. מקור: מתקבל על ידי זיקוק בקיטור של שמן אתרי: קני השורש המיובשים והטחונים. צבעו צהבהב או צהוב, בעל בשומת לימונית אופיינית של ג'ינג'ר, אך ללא החומרים החריפים שאינם נדיפים. citral מרכיבי בשומת חשובים: לקני השורש של ג'ינג'ר, בעלי שימושים: בשומת לימון-בלסמי וחריפות בינונית, שימושים רבים במטבח לתיבול חמוצים, בשר, פירות ים, לחם, עוגיות, משקאות תוססים, בירה, סוכריות ועוד. , המיוצר בעיקר בארצות Ginger ale הברית ובקנדה, הוא משקה קל מוגז המכיל תמצית ג'ינג'ר טבעית או סינתטית בתוספת תבלינים, חומרי טעם וסוכר או סירופ תירס , citral עשיר בפרוקטוז. השמן האתרי מכיל האחראי לבשומת הלימונית ומשמש ברבים מהמוצרים הלימוניים חסרי החריפות. תמצית ג'ינג'ר דומה בטעמה ובחריפותה לקני השורש ומשמשת במגוון מוצרי מזון. החריפות מתקבלת מקבוצות החומרים .shogaols- ו gingerols אכילת ג'ינג'ר עלולה לעכב פעילות רעילות: תרופות כגון וארפרין (קומדין, נוגד קרישה) וניפדיפין (אוסמו-אדלט, להורדת לחץ דם).

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=