Table of Contents
1
140
בשומות וטעמים טבעיים | עוזי רביד
מבוא
4
מקורות טבעיים: צמחים ופטריות
7
אבוקדו
8
אבטיח
9
אגוז לוז
10
אגוז מוסקט ומשיה
11
אגוז מלך
12
אגס
13
אֶדֶר הסוכר (מייפל)
14
אוכמניות
15
אוריגנום
16
אורן הצנובר
17
אלת הבוטנה (פיסוק חלבי)
18
אנונה
19
אניס
20
אננס
21
אספרגוס
22
אפרסמון
23
אפרסק
24
אשכולית
25
בבונג (קמומיל גרמני)
26
בוטן
27
בזיל
28
בננה
29
בצל
30
ברגמוט
31
גוארנה
32
גויאבה
33
גזר
34
ג'ינג'ר
35
גלנגה
36
גפן
37
גרגרנית החִלבָּה
38
דובדבן וגודגדן
39
הל
40
ואסאבי
41
וניל
42
ורד דמשקאי
43
זעפרן
44
חבוש
45
חושחש (תפוז מר)
46
חזרת
47
חמוציות
48
חרדל
49
טמרילו
50
טרגון צרפתי
51
יסמין
52
כוכב אניס
53
כוסברה
54
כורכום
55
כמהין
56
כמון
57
כשותנית
58
לואיזה
59
ליים
60
לימון
61
ליצ'י
62
לענת האבסינת
63
מאטה
64
מָיוֹרָן
65
מלון
66
מליסה
67
מלפפון
68
מנגו
69
מנדרינה
70
מרווה משולשת
71
מרווה רפואית
72
משמש
73
סוּמָק
74
סטיביה
75
סלק סוכר
76
סלרי
77
ספירמינט
78
עגבנייה
79
עָר אציל
80
ערמון
81
ערער מצוי
82
עשב לימון
83
פומלה
84
פטל
85
פטרוזיליה
86
פיג'ואה
87
פיגם מצוי
88
פלפל אנגלי
89
פלפל שחור
90
פסיפלורה
91
פפאיה
92
פפריקה
93
פפרמינט
94
פקאן
95
פרג
96
ציפורן
97
ציקוריה
98
צלף קוצני
99
קומקוואט
100
קוקוס
101
קיווי
102
קימל
103
קינמון
104
קמומיל רומאי
105
קנה סוכר
106
קפה
107
קצח
108
קקאו
109
קרמבולה
110
קשיו
111
רוזמרין
112
רוקט
113
שום
114
שומר פשוט; שומר מתוק; שומר פלורנס
115
שומשום
116
שזיף אירופי
117
שיבה
118
שיטאקי
119
שמיר
120
שמפיניון
121
שקדים מרים
122
תה
123
תות שדה
124
תמרהינדי
125
תפוז
126
תפוח עץ
127
קבוצות בשומת וטעם
128
מילון מונחים
130
הבעת תודה
139
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=