בשומות וטעמים טבעיים | עוזי רביד

מבוא 4
מקורות טבעיים: צמחים ופטריות 7
אבוקדו 8
אבטיח 9
אגוז לוז 10
אגוז מוסקט ומשיה 11
אגוז מלך 12
אגס 13
אֶדֶר הסוכר (מייפל) 14
אוכמניות 15
אוריגנום 16
אורן הצנובר 17
אלת הבוטנה (פיסוק חלבי) 18
אנונה 19
אניס 20
אננס 21
אספרגוס 22
אפרסמון 23
אפרסק 24
אשכולית 25
בבונג (קמומיל גרמני) 26
בוטן 27
בזיל 28
בננה 29
בצל 30
ברגמוט 31
גוארנה 32
גויאבה 33
גזר 34
ג'ינג'ר 35
גלנגה 36
גפן 37
גרגרנית החִלבָּה 38
דובדבן וגודגדן 39
הל 40
ואסאבי 41
וניל 42
ורד דמשקאי 43
זעפרן 44
חבוש 45
חושחש (תפוז מר) 46
חזרת 47
חמוציות 48
חרדל 49
טמרילו 50
טרגון צרפתי 51
יסמין 52
כוכב אניס 53
כוסברה 54
כורכום 55
כמהין 56
כמון 57
כשותנית 58
לואיזה 59
ליים 60
לימון 61
ליצ'י 62
לענת האבסינת 63
מאטה 64
מָיוֹרָן 65
מלון 66
מליסה 67
מלפפון 68
מנגו 69
מנדרינה 70
מרווה משולשת 71
מרווה רפואית 72
משמש 73
סוּמָק 74
סטיביה 75
סלק סוכר 76
סלרי 77
ספירמינט 78
עגבנייה 79
עָר אציל 80
ערמון 81
ערער מצוי 82
עשב לימון 83
פומלה 84
פטל 85
פטרוזיליה 86
פיג'ואה 87
פיגם מצוי 88
פלפל אנגלי 89
פלפל שחור 90
פסיפלורה 91
פפאיה 92
פפריקה 93
פפרמינט 94
פקאן 95
פרג 96
ציפורן 97
ציקוריה 98
צלף קוצני 99
קומקוואט 100
קוקוס 101
קיווי 102
קימל 103
קינמון 104
קמומיל רומאי 105
קנה סוכר 106
קפה 107
קצח 108
קקאו 109
קרמבולה 110
קשיו 111
רוזמרין 112
רוקט 113
שום 114
שומר פשוט; שומר מתוק; שומר פלורנס 115
שומשום 116
שזיף אירופי 117
שיבה 118
שיטאקי 119
שמיר 120
שמפיניון 121
שקדים מרים 122
תה 123
תות שדה 124
תמרהינדי 125
תפוז 126
תפוח עץ 127
קבוצות בשומת וטעם 128
מילון מונחים 130
הבעת תודה 139

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=