בשומות וטעמים טבעיים | עוזי רביד

| עוזי רביד | בשומות וטעמים טבעיים 139 ברצוני להביע את תודתי לד"ר רוני כהן מהיחידה לדלועיים בנווה יער. רוני צילם חלק ניכר מהתמונות וערך את החוברת. תרומתו לקידום הפרויקט הייתה משמעותית ביותר. תודה לגב' עידית סופר על עריכה לשונית מוקפדת. תודה לפרופ' ויני (מרים) אלטשטיין-שורץ, גב' נעמה רוזנברג, גב' מיכל בן צבי-גולדברגר, גב' תמר זכאי ומר גלעד אורן שסייעו בהפקת המדריך. חלק מהצילומים המופיעים בחוברת צולמו או נתרמו על ידי אנשי מינהל המחקר החקלאי: ד"ר רוני כהן, ד"ר דוד חיימוביץ, פרופ' נתיב דודאי, ד"ר יורם אייל, ד"ר שמואל זילכה, פרופ' אלעזר פליק, ד"ר ניר דאי, ד"ר רן חובב, ד"ר ארנון דג, ד"ר דורון הולנד, ד"ר יובל כהן, ד"ר דוד בן יקיר, ד"ר שמואל גלילי, מר כאמל חטיב, מר יוסי יניב וגב' סימה קגן. צילומים נוספים נתרמו על ידי: פרופ' אלון סמך ופרופ' צבי פלג - הפקולטה לחקלאות ד"ר עופר דנאי - מרכז ידע גליל עליון מר שלומי כפיר - מו"פ צפון מר אבי ציטרשפילר - חוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית משתלת ורדים קרן צור - בית לחם הגלילית מר משה קלינסקי - האגודה לעצי פרי אקזוטיים Delta Agriculture Development Ltd, Ghana – מר אבירם טל Prof. Zhilong Bei, Wuhan, China Dr. Hartwig Schultz, Germany Mr. Edwin Serrao, India Pixabay אתר הצילומים האנשים שתרמו צילומים הביעו את הסכמתם לפרסמם במדריך זה מתוך ידיעה שלא ייעשה בו שימוש מסחרי. הבעת תודה

RkJQdWJsaXNoZXIy NTkzMDY=